• +31614387974
  • linda @ febox.nl

Luvjoe verjaardagskroontje

Luvjoe verjaardagskroontje

Met een luvjoe verjaardagskroontje steel jij de show! Je kunt deze niet alleen op je verjaardag dragen, maar het hele jaar door! Super leuk bij het verkleden en als accessoire bij je outfit! De sluiting is d.m.v. een lint aan de achterzijde waardoor het kroontje op ieder hoofd past. De cijfers zijn verwisselbaar met klittenband. Hierdoor zijn ze dus ook zonder cijfer het hele jaar door te dragen en volgend jaar gewoon het volgende cijfer erop! Hoe leuk is dat? Bestel een luvjoe kroontje via het reserveer online formulier, app of bel.

Ook super leuk om cadeau te geven!

Special Edition “Party kroon”

Deze te gekke Party kroon is een echte kinderverjaardagmusthave voor de birthdaygirl! Het kroontje is gemaakt van zwart imitatieleer en is afgewerkt met goud sierband. Het cijfer is van zwart en goud glitter. Past altijd goed bij je feestoutfit! De sluiting is met lint zodat het op ieder hoofdje past. De prijs is inclusief 1 cijfer naar keuze. Deze kun je bij je bestelling doorgeven.

Prijs: €28,95

Prijs losse cijfers: €3,50

Golden Glitter Kroon

Deze golden glitter kroon kan gewoon altijd! Met deze kroon voel je je een echte princes! Ook deze kroon past altijd goed bij je feestoutfit! De prijs is inclusief 1 cijfer naar keuze. Deze kun je bij je bestelling doorgeven. Losse cijfers zijn bij te bestellen.

Prijs: €19,95

Prijs losse cijfers: €3,50

Krijtstofkroon

Leef je helemaal uit op deze krijtstof kroon! Met krijtstiften kun je deze kroon naar eigen wens versieren. Je kunt dus ook zelf het cijfer van de jarige er op zetten. Op deze manier kunnen broertjes en zusjes dezelfde kroon op als ze jarig zijn! Ook handig en leuk voor in de klas, bij een gastouder of bij de kinderopvang!

Prijs: €16,95

Black&White Kroon

Dit te leuke zwart-wit kroontje is voor jongens en meisjes. De cijfers zijn verwisselbaar waardoor je jarenlang plezier hebt van je kroon. De prijs is inclusief 1 cijfer naar keuze.  Overige cijfers zijn los bij te bestellen.

Prijs: €24,95

Prijs losse cijfers: €3,50

Unicorn Chic

Je bent helemaal chic met dit mooie unicorn kroontje! En het past uitermate goed bij het unicorn feestje! Wie wilt dit nou niet? De prijs is inclusief 1 cijfer naar keuze. Het gewenste cijfer kun je bij je bestelling aangeven. Overige cijfers zijn los bij te bestellen.

Prijs: €27,95

Prijs losse cijfers: €3,50

Pink Glitter Kroon

Deze pink glitter kroon kan gewoon altijd! Met deze kroon voel je je een echte princes! Ook deze kroon past altijd goed bij je feestoutfit! De prijs is inclusief 1 cijfer naar keuze. Deze kun je bij je bestelling doorgeven. Losse cijfers zijn bij te bestellen.

Prijs: €19,95

Prijs losse cijfers: €3,50