• +31614387974
  • linda @ febox.nl

Kinderfeesten

Kinderfeesten

Nerf feest voorbeeld
Binnenkort jarig en op zoek naar een kinderfeest om nooit meer te vergeten? Neem dan snel een kijkje in de verschillende thema’s voor kinderfeesten!

Superhelden Feest | Nerfhelden Feest | Piraten Feest | Superheldinnen Feest | Beauty Feest | Unicorn Feest

Febox verhuurt boxen waar alles in zit voor een geslaagd kinderfeest. Van de uitnodiging tot luxere decoratie en van materialen voor spellen en activiteiten tot een draaiboek waardoor het geven van een kinderfeest nauwelijks voorbereiding nodig heeft. Ideaal gezien er in onze drukke agenda’s vaak weinig tijd over is voor alle voorbereidingen. Zo kun je de kinderen toch dat feestje laten geven dat zij graag willen en zelf ook echt genieten! Met het draaiboek kun je zelf het feest begeleiden en deelnemen aan de activiteiten. Ieder thema heeft zijn eigen verhaallijn, spellen en activiteiten. De spellen en activiteiten zijn zowel “ouderwetse” spellen/activiteiten als zelf bedachte spellen/activiteiten. Dit maakt de Febox zo uniek!

 

Kinderfeest voorbeeld nerf feestDe Feboxen kunnen opgehaald worden of je kunt ervoor kiezen om de Febox per post te laten verzenden en retourneren. Voor verzenden/retourneren reken ik in totaal €16 (incl. btw).

Wilt u echt genieten en geen zorgen? Daar zorg ik voor! Zo gek als u het wilt met alle service van Febox en partners. Denk hierbij aan alles voor uw feestje/gelegenheid. Bijvoorbeeld van hapjes, taart en lekkernijen tot decoratie, springkussens en buffetten. Nog geen locatie? Ook dat is geen probleem. Letterlijk alles bespreken met 1 persoon en het wordt geregeld. Klik hier voor meer informatie over de partners waar ik mee samenwerk.

 

Kinderfeest voorbeeld nerf feest
Geïnteresseerd? Reserveer dan gemakkelijk online de Febox naar wens. Liever persoonlijk contact? Bel/mail of app mij. Via het reserveer online streef ik ernaar om binnen 2 dagen contact op te nemen om alles met je af te stemmen.  Want ieder kinderfeestje is immers uniek!