• +31614387974
  • linda @ febox.nl

Brandweer Feest

Brandweer Feest

Samen met jouw vriendjes/vriendinnetjes ga je in opleiding tot een stoere en sterke brandweerman! Jullie gaan o.a. kruipen, klimmen, een muurtje doorbreken, op zoek naar de vlammen en uiteraard een brandje blussen. Maar dat is nog niet alles!

Het brandweer feest is het leukste in het voorjaar/zomer/najaar als het buiten kan plaatsvinden. Het feestje duurt ongeveer 3,5 uur.

Inhoud van de Febox Brandweer Feest:

  • Uitnodigingen, die vooraf per post worden toegestuurd.
  • Brandweer helmen, bijltjes, portofoons en penningen.
  • Uitgebreide versiering, waaronder ballonnen, slingers, tafeldecoratie, verkeersborden en spandoeken. Zo tover de je gehele ruimte om!
  • Een draaiboek voor het feestje waarin alles van begin tot eind beschreven staat. Tevens een duidelijke uitleg hoe alles voor te bereiden. Alle onderdelen van het feest zitten in aparte pakketten in de Febox. Hierdoor geen stress, minimale tijd nodig voor de voorbereidingen en dus puur genieten!
  • Een handboekje voor gedurende het feest zodat je als begeleider gemakkelijk het feest kunt begeleiden.
  • Alle benodigde materialen voor de spellen, o.a. blikken, schuimen muur onderdelen, materialen voor een parcours enz.
  • Brandweerdiploma’s.

Kosten:

Kosten voor het huren van deze Febox zijn €60 (incl. btw) en daarnaast €90 borg. Deze Febox is voor 6 brandweermannen. Meer brandweermannen? Dit is mogelijk. Er zullen dan meerkosten zijn van €6,50 per brandweerman.

Optioneel bij te bestellen:

Traktatie/bedankt zakjes met superhelden speeltjes. Kosten €25 voor 6 kinderen.

Wil je echt genieten en geen zorgen?

Daar zorg ik voor! Zo gek als je het wilt met alle service van Febox en partners. Denk hierbij aan alles voor uw feestje/gelegenheid. Bijvoorbeeld van hapjes, taart en lekkernijen tot decoratie, springkussens enz.

Nog geen locatie? Ook dat is geen probleem. Letterlijk alles bespreken met 1 persoon en het wordt geregeld. Klik hier voor meer informatie over de partners waar ik mee samenwerk. Elk feestje is uniek, informeer daarom bij mij naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Geïnteresseerd?

Reserveer dan gemakkelijk online de Febox naar wens. Liever persoonlijk contact? Bel/mail of app. Via het reserveer online streef ik ernaar om binnen 2 dagen contact op te nemen om alles met je af te stemmen. Want ieder kinderfeestje is immers uniek!