• +31614387974
  • linda @ febox.nl

Babyshower

Babyshower

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor een babyshower, maar net iets anders dan al die andere “standaard” babyshowers? Een babyshower met spellen en activiteiten die je laten lachen van begin tot eind, tot in de puntjes voorbereid en geleverd? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Huur dan een babyshower box bij Febox en stel deze zelf samen. Dat is pas echt genieten!

 

Inhoud van de babyshower box:

1. Versiering: ballonnen, slingers, vaasjes en andere attributen.
2. Een tweetal spellen naar keuze:

  • Baby facts: je gaat met teams aan de slag om binnen 30 seconden zoveel mogelijk “baby facts te omschrijven”. Wie haalt het snelste de finish?
  • Baby bingo sing along
  • Filmscenes uitbeelden
  • Wie/wat ben ik?
  • Letterspel
  • Liedjes uitbeelden
  • He said/She said. Leuk spel als zowel mama en papa aanwezig zijn.

3. Een creatieve activiteit met luiers. Indien gewenst kan dit ook met slabbetjes/rompertjes of houten blokken, echter dan zit er een meerprijs aan het pakket van €5 p.p.
4. Een invulboekje waarbij iedere deelnemer een aantal vragen beantwoord t.a.v. de baby.
5. Waag een gokje, hoe groot is de omvang van de buik van mama. Hilarisch!

Uiteraard is de babyshower box van Febox geheel toegespitst op “it’s a boy” / “it’s a girl” / “twins” of “we don’t know yet”. Geef bij het reserveren aan welke babyshower box je wilt.

 

Kosten

Kosten voor het huren van een standaard pakket zijn €70 (incl. btw) en daarnaast €75 borg. Dit is een box voor maximaal 20 personen.

 

Wilt u echt genieten en geen zorgen?

Daar zorg ik voor! Zo gek als u het wilt met alle service van Febox en partners. Denk hierbij aan alles wat wenselijk is bij een babyshower. Bijvoorbeeld van uitnodigingen, hapjes, taart en lekkernijen tot decoratie, cadeautjes en bedankjes.

Nog geen locatie? Ook dat is geen probleem. Letterlijk alles bespreken met 1 persoon en het wordt geregeld. Klik hier voor meer informatie over de partners waar ik mee samenwerk. Elke babyshower is uniek, informeer daarom bij mij naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

 

 

Geïnteresseerd?

Reserveer dan gemakkelijk online de babyshower box naar wens. Liever persoonlijk contact? Bel/mail of app. Via het reserveer online streef ik ernaar om binnen 2 dagen contact op te nemen om alles met je af te stemmen. Want iedere babyshower is immers uniek!