• +31614387974
 • linda @ febox.nl

Piraten feest

Piraten feest

Op een ochtend heel vroeg lagen de piraten van Kapitein Eenoog nog te slapen. Alleen Kapitein Eenoog zelf niet, die is nog steeds wakker en heeft geen oog dicht gedaan. Hij heeft namelijk tijdens het vissen gisteren een fles uit het water gehaald. In deze fles zat flessenpost van Kapitein Ahoy. 100 jaar geleden heeft hij een schatkist gestolen van Kapitein Eenoog. Hij heeft deze destijds op een eiland verstopt, maar moest toen vluchten omdat Kapitein Eenoog hem op de hielen zat. Daarna kon hij de schatkist niet meer vinden. Tijdens dit piraten feest ga op zoek naar de schatkist en “het gevecht” aan met Kapitein Ahoy!

flessenpost piraat

Inhoud van de Febox

 • Uitnodigingen, die vooraf per post worden toegestuurd.
 • Piratenpakken, hoofdbanden en ooglapjes.
 • Schmink, sponsjes, kwastjes en schminkvoorbeelden.
 • Uitgebreide versiering, waaronder ballonnen, slingers met doodshoofden, 2 grote piratenvlaggen, een piratenmast voor op de tafel en decoratiezwaarden/stuurwielen/piratenlogo’s met linten om op te hangen. Materialen om het pad naar het huis te versieren, een papegaaienknuffel, schatkaart, tafellaken, borden, bekertjes en servetten en nog veel meer. Aan alles is gedacht waardoor je de gehele ruimte omtovert.
 • Een draaiboek voor het feestje waarin alles van begin tot eind beschreven staat. Tevens een duidelijke uitleg hoe alles voor te bereiden. Alle onderdelen van het feest zitten in aparte pakketten in de Febox. Hierdoor geen stress, minimale tijd nodig voor de voorbereidingen en dus puur genieten!
 • Een handboekje voor gedurende het feest zodat je als begeleider gemakkelijk het feest kunt begeleiden.
 • Alle benodigde materialen zoals flessenpost, spandoeken voor spellen, geldmunten, papegaaienknuffel, een schatkist
 • Een piratendiploma voor iedere piraat om mee naar huis te nemen.

piratenooglapje uitnodiging piratenfeest

Kosten

De kosten voor het huren van deze Febox zijn €60 (incl. btw) en daarnaast €90 borg.
Deze Febox is voor 6 piraten. Meer piraten? Dit is mogelijk. Er zullen dan meerkosten zijn van €6,50 per Piraat.

Optioneel bij te bestellen:

 • Activiteit “schatkistje maken”. Hierbij krijgt u alle materialen geleverd om samen met de kinderen schatkistjes te knutselen. Kosten €12,50 voor 6 kinderen.
 • Traktatie/bedankjes voor de kinderen met diverse speeltjes/snoepjes. Kosten €25 euro voor 6 kinderen.

Wilt u echt genieten en geen zorgen?

Daar zorg ik voor! Zo gek als u het wilt met alle service van Febox en partners. Denk hierbij aan alles voor uw feestje/gelegenheid. Bijvoorbeeld van hapjes, taart en lekkernijen tot decoratie, springkussens enz.

Nog geen locatie? Ook dat is geen probleem. Letterlijk alles bespreken met 1 persoon en het wordt geregeld. Klik hier voor meer informatie over de partners waar ik mee samenwerk. Elk feestje is uniek, informeer daarom bij mij naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

piratenkleding

Geïnteresseerd?

Reserveer dan gemakkelijk online de Febox naar wens. Liever persoonlijk contact? Bel/mail of app. Via het reserveer online streef ik ernaar om binnen 2 dagen contact op te nemen om alles met je af te stemmen. Want ieder kinderfeestje is immers uniek!