• +31614387974
  • linda @ febox.nl

Beauty Feest

Beauty Feest

Ben jij een echte Beauty Queen in de dop en wil jij samen met jou vriendinnen heerlijk verwend worden en alle kneepjes van het vak leren? Dan is dit Beauty feest echt iets voor jou! Jullie gaan samen aan de slag met het reinigen van het gezicht, het op doen van een maskertje, eigen make-up bedenken en je laten opmaken, een manicure,  en pedicure bij elkaar uitvoeren, een hoofdmassage en uiteraard nagels lakken. Maar het lakken van de nagels doe je niet zomaar, maar wel op een hele leuke manier!

Het Beauty feest kan zowel binnen als buiten plaatsvinden of gecombineerd en duurt ongeveer 3,5 uur.

beauty accessoires

Inhoud van de Febox

  • Uitnodigingen, die vooraf per post worden toegestuurd.
  • Uitgebreide versiering, waaronder ballonnen, slingers met nagellak en lipstick, een spandoek beauty gerelateerd met “happy birthday”, een tafellaken, borden, bekertjes en servetten. Aan alles is gedacht waardoor je de gehele ruimte omtovert tot een Spa.
  • Een draaiboek voor het feestje waarin alles van begin tot eind beschreven staat. Tevens een duidelijke uitleg hoe alles voor te bereiden. Alle onderdelen van het feest zitten in aparte pakketten in de Febox. Hierdoor geen stress, minimale tijd nodig voor de voorbereidingen en dus puur genieten!
  • Een handboekje voor gedurende het feest zodat je als begeleider gemakkelijk het feest kunt begeleiden.
  • Alle benodigde materialen zoals spiegeltjes, make-up, maskertjes, haarbanden, oogmaskers, gastendoekjes, nagelvijlen, gezicht crème, scrub, zeep, handcrème, haarborstel, reinigingsmelk, wattenschijfjes, wattenstaafjes, nagellak en nog veel meer voor alle activiteiten! Het zijn spellen en activiteiten die de Beauty Queens niet zo snel meer vergeten!
  • Een Beauty Queen diploma voor iedere Beauty Queen om mee naar huis te nemen.

Kosten

Kosten voor het huren van deze Febox zijn €70 (incl. btw) en daarnaast €90 borg.
De Febox is voor 6 Beauty Queens. Meer Beauty Queens? Dit is mogelijk. Er zullen dan meerkosten zijn van €6,50 per Beauty Queen.

Optioneel bij te bestellen:

  • Activiteit “make-up doosje maken”. Hierbij krijgt u materialen geleverd om samen met de kinderen een make-up doosje te knutselen. Kosten €12,50 voor 6 kinderen.
  • Traktatie/bedankt zakjes met diverse beautyproductjes. Kosten €25 voor 6 kinderen.

Wil je echt genieten en geen zorgen?

Daar zorg ik voor! Zo gek als je het wilt met alle service van Febox en partners. Denk hierbij aan alles voor uw feestje/gelegenheid. Bijvoorbeeld van hapjes, taart en lekkernijen tot decoratie, springkussens enz.

Nog geen locatie? Ook dat is geen probleem. Letterlijk alles bespreken met 1 persoon en het wordt geregeld. Klik hier voor meer informatie over de partners waar ik mee samenwerk. Elk feestje is uniek, informeer daarom bij mij naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Geïnteresseerd?

Reserveer dan gemakkelijk online de Febox naar wens. Liever persoonlijk contact? Bel/mail of app. Via het reserveer online streef ik ernaar om binnen 2 dagen contact op te nemen om alles met je af te stemmen. Want ieder kinderfeestje is immers uniek!