• +31614387974
  • linda @ febox.nl

Partystyling

Partystyling

Binnenkort een (verjaardags)feest, jubileum, communie, bruiloft, kraamfeest of een andere gelegenheid? Febox zorgt voor “DE” styling van jouw feest! Zie jij vaker online leuke ideeën, maar lukt het zelf niet? Met de Febox lukt jou dit wel! Een kant en klare box, met alle benodigdheden materialen en….. met allemaal ideeën in een draaiboek waardoor je super simpel je feest locatie stijlvol uit laat zien! Nog een voordeel, je hoeft niet zelf alle winkels af en het scheelt dus heel veel tijd!

Een Partystyling Febox is maatwerk. Neem contact op om jouw wensen te bespreken, dan zorg ik voor een passende Febox.

Wil je echt uitpakken en iets speciaals? Ook hierin kan Febox voorzien! Denk aan de spiegelbooth, een candybar, een wensboom enz. Dit geeft net dat beetje extra waardoor jouw feest helemaal compleet is!

Wil je echt genieten?

Wil je zelf echt genieten en geen tijd kwijt zijn aan het stylen van je locatie? Laat het dan geheel aan Febox over! Neem contact op om alle wensen door te nemen en laat je verwennen!

Kosten

De kosten van een partystyling Febox zijn afhankelijk van uw wensen. Neem daarom even contact op (bel/app of stuur een e-mail) om samen de mogelijkheden en kosten te bespreken.