• +31614387974
 • linda @ febox.nl

Superhelden feest

Superhelden feest

De vijanden hebben ingebroken bij een nieuwszender en dreigen de stad over te nemen. De hele stad is in rep en roer en iedereen vraagt de superhelden iets te doen! Maar de superhelden zijn er niet. En nu dan?? Tijdens dit superhelden feest ga jij mee in de opleiding voor superheld en help jij mee om de stad te redden!

Welke superheld wil jij zijn op jouw eigen superhelden feest?
Superman-Batman-Spiderman-Flash-Captain America-Wolverine-Robin-Mr. Incredible-Hulk-Thor of Alan Scott’s Green Lantern.

Het superhelden feest kan zowel binnen als buiten plaatsvinden of gecombineerd en duurt ongeveer 3,5 uur.

Superhelden feest voorbeeld

Inhoud van de Febox Superhelden feest

 • Uitnodigingen, die vooraf per post worden toegestuurd.
 • Capes en maskers van de bovenstaande superhelden.
 • Uitgebreide versiering, waaronder ballonnen, slinger met de superhelden logo’s, Decoratie met “Wow”, “Boom”, “Bang”, “Pow” enz, spandoek met superhelden en “happy birthday”, tafellaken, borden, bekertjes en servetten. Aan alles is gedacht waardoor je de gehele ruimte omtovert.
 • Een draaiboek voor het feestje waarin alles van begin tot eind beschreven staat. Tevens een duidelijke uitleg hoe alles voor te bereiden. Alle onderdelen van het feest zitten in aparte pakketten in de Febox. Hierdoor geen stress, minimale tijd nodig voor de voorbereidingen en dus puur genieten!
 • Een handboekje voor gedurende het feest zodat je als begeleider gemakkelijk het feest kunt begeleiden.
 • Alle benodigde materialen zoals een captain america schild, hulk handschoenen, kryptonite stenen, nerfgeweer met kogels, halter, laserpen, helden en hun vijanden kaartjes en nog veel meer voor alle spellen en activiteiten! Het zijn spellen en activiteiten die de superhelden niet snel vergeten!
 • Schmink, sponsjes, kwastjes en schminkvoorbeelden.
 • Materialen om hun eigen superheld te ontwerpen.
 • Een superheldendiploma voor iedere superheld om mee naar huis te nemen.

Superhelden feest voorbeeld

Kosten

Kosten voor het huren van deze Febox zijn €60 (incl. btw) en daarnaast €90 borg.
Deze Febox is voor 6 Superhelden. Meer superhelden? Dit is mogelijk. Er zullen dan meerkosten zijn van €6,50 per Superheld.

Optioneel bij te bestellen:

 • Traktatie/bedankt zakjes met superhelden speeltjes. Kosten €25 voor 6 kinderen.

Wil je echt genieten en geen zorgen?

Daar zorg ik voor! Zo gek als je het wilt met alle service van Febox en partners. Denk hierbij aan alles voor uw feestje/gelegenheid. Bijvoorbeeld van hapjes, taart en lekkernijen tot decoratie, springkussens enz.

Nog geen locatie? Ook dat is geen probleem. Letterlijk alles bespreken met 1 persoon en het wordt geregeld. Klik hier voor meer informatie over de partners waar ik mee samenwerk. Elk feestje is uniek, informeer daarom bij mij naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Superhelden feest voorbeeld

Geïnteresseerd?

Reserveer dan gemakkelijk online de Febox naar wens. Liever persoonlijk contact? Bel/mail of app. Via het reserveer online streef ik ernaar om binnen 2 dagen contact op te nemen om alles met je af te stemmen. Want ieder kinderfeestje is immers uniek!