• +31614387974
  • linda @ febox.nl

Familiedagen

Familiedagen

Familiedag, leuk maar wat gaan we nu weer doen? Altijd een zoektocht om iets te vinden dat binnen het budget past en tevens leuk is van oma/opa tot kleinkinderen. De Febox is dan ideaal! Bij Febox kunt u uit een aantal samengestelde boxen kiezen, zoals de geweldige “alles mag op vrijdag” box, de “jongens tegen de meisjes” box, de “lama’s” box of een box met oud hollandse spellen. Deze spellen vallen altijd in de smaak en zal ongetwijfeld genoeg hilarische momenten opleveren. Maar… u kunt ook uw eigen box samenstellen met spellen, zie hiervoor de pagina met “verhuur spellen”. Zo past u het geheel aan uw wensen aan en is het uitermate geschikt voor iedere familie. De Febox is van alle gemakken voorzien waardoor een Familiedag weinig voorbereiding nodig heeft!

Inhoud van een Familiedag Febox

  • Iedere box is gevuld met alle benodigdheden voor de spellen/activiteiten.
  • In de “alles mag op vrijdag”, “jongens tegen de meisjes” en “de lama’s” boxen zit een draaiboek zodat je het zelf geheel kunt vormgeven zoals in de tv programma’s. Geef deze taak dan maar aan Ome Piet, want jij hebt deze gezellige dag al georganiseerd.
  • Bij ieder spel zit een handleiding/spelregels zodat je direct aan de slag kunt.

 

Kosten

Kosten voor het huren van deze Febox zijn €65 (incl. btw) en daarnaast 75 euro borg.

De Feboxen kunnen opgehaald worden of u kunt ervoor kiezen om de Febox per post te laten verzenden en retourneren. Voor verzenden/retourneren reken ik in totaal €16 (incl. btw).

Wilt u echt genieten en geen zorgen? Daar zorg ik voor! Zo gek als u het wilt met alle service van Febox en partners. Denk hierbij aan alles voor uw Familiedag. Bijvoorbeeld van hapjes, taart en lekkernijen tot decoratie, springkussens, buffetten en bedankjes. Nog geen locatie? Ook dat is geen probleem. Letterlijk alles bespreken met 1 persoon en het wordt geregeld. Klik hier voor meer informatie over de partners waar ik mee samenwerk.  Elke familie(dag) is uniek, informeer daarom bij mij naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

 

Geïnteresseerd?

Reserveer dan gemakkelijk online de Familiedag Febox naar wens. Liever persoonlijk contact? Bel/mail of app. Noteer in uw online reservering alvast welke Familiedag Febox u wilt. Geef ook aan met hoeveel personen u bent. Dan kan ik de Febox daarop aanpassen. Heeft u nog speciale wensen? Vermeld dit dan ook in de online reservering. Ik streef ernaar om binnen 2 dagen contact op te nemen om alles met u af te stemmen. Want iedere familie(dag) is immers uniek!